Πενθήμερο lockdown στη Βικτόρια, χωρίς θεατές το Australian Open

Πενθήμερο lockdown στη Βικτόρια, χωρίς θεατές το Australian Open

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης στην πολιτεία Βικτόρια της Αυστραλίας, ο Ντάνιελ Αντριους, ανακοίνωσε σήμερα ότι επιβάλλεται lockdown για πέντε ημέρες, ως την ερχόμενη Τετάρτη, μετά τον εντοπισμό συνολικά 13 κρουσμάτων του SARS-CoV-2 σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης όπου τίθενται σε καραντίνα άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό.

 
"Επειδή (ο ιός) είναι πολύ μολυσματικός και κινείται πολύ γρήγορα, πρέπει να σπάσουμε τον κύκλο", εξήγησε ο κ. Αντριους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μελβούρνη. Οι κάτοικοι πρέπει να μείνουν σπίτι, εξαιρουμένων όσων κρίνεται ότι είναι απολύτως απαραίτητο να συνεχίσουν να δουλεύουν με φυσική παρουσία, των επισκέψεων σε γιατρούς, των επισκέψεων σε καταστήματα που πωλούν τρόφιμα και των εξόδων για σωματική άσκηση, πρόσθεσε ο πολιτειακός πρωθυπουργός. Ο κ. Αντριους διευκρίνισε ότι το Australian Open, ένα από τα γνωστότερα τουρνουά τένις παγκοσμίως, θα συνεχίσει να διεξάγεται μεν, αλλά "χωρίς θεατές".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Τα τέσσερα θανατηφόρα ατυχήματα που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις 48 ωρών αποτελούν μια πραγματική θλιβερή ένδειξη, καθώς οδηγούν σε ανησυχητική αύξηση των θανάτων από τροχαία για το 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE