ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός σε τροχαίο 30χρονος ποδοσφαιριστής

ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός σε τροχαίο 30χρονος ποδοσφαιριστής

Ο 30χρονος τερματοφύλακας του ΑΟ Χαλκίς, Γιάννης Αγριόδημος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα την Παρασκευή το απόγευμα στον Μύτικα Χαλκίδας.

Σύμφωμα με το egnomi.gr, ο νεαρός κινούνταν με το αυτοκίνητό του, όταν χτύπησε προπορευόμενο όχημα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.