Η υπόσχεση όλο νόημα για Μέσι: «Οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η υπόσχεση όλο νόημα για Μέσι: «Οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι, Μαρσέλο Κλάουρε, ευχαρίστησε με… υπόσχεση τον Λιονέλ Μέσι για την υπογεγραμμένη φανέλα που του έκανε δώρο ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε να δοκιμάσει την εμπειρία του να παίξει μπάλα και να μείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Πάντα είχα την περιέργεια να απολαύσω και να ζήσω την εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και να ζήσω αυτό το πρωτάθλημα» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Και δεν αποκλείεται ο Μέσι να έχει αυτή την ευκαιρία, αν λάβουμε υπόψη και την υπόσχεση όλο νόημα του εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι (ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ), Μαρσέλο Κλάουρε, με αφορμή την υπογεγραμμένη φανέλα που του έκανε δώρο ο Λέο.

«Σε ευχαριστώ Λιονέλ Μέσι που μου έστειλες αυτή την φανέλα. Θα την φυλάξουμε με πολλή αγάπη. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι πολύ μικρός και είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν» έγραψε στο Instagram ο επιχειρηματίας από την Βολιβία, για τον οποίο ο Μέσι έγραψε: «Για τον Μαρσέλο με αγάπη, Λέο Μέσι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Claure (@marceloclaure)

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Η υπόσχεση όλο νόημα για Μέσι: «Οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE