Ελλάδα - Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή στις φυλακές -Κρατούμενος στο νοσοκομείο

Ελλάδα - Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή στις φυλακές -Κρατούμενος στο νοσοκομείο

Συμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγο στις φυλακές Αλικαρνασσού, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Έλληνα κρατουμένου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα σε όλο του το σώμα.

Στο επεισόδιο ενεπλάκη ένας ομογενής από τη Ρωσία, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία, και ένας Έλληνας, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 20 ετών για μεταφορά λαθρομεταναστών.

Οι πληροφορίες του Creta24 αναφέρουν ότι το περαστικό συνέβη μέσα στο κελί του Έλληνα, το οποίο επισκέφθηκε ο ομογενής κρατούμενος.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για προπηλακισμό των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Οι λόγοι του καβγά δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη. 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE