Διπλό Φονικό: Στην τελευταία τους κατοικία μάνα και γιος μετά το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες

Διπλό Φονικό: Στην τελευταία τους κατοικία μάνα και γιος μετά το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες

Στον Ιερό ναό ιερό ναό Αγίας Παρασκευής στους Εργάτες θα κηδευτούν σήμερα (Σάββατο 13/02), η 52χρονη Ανδρούλλα Αβραξίδη και ο 20χρονος γιος της Στέλιος Γιάγκου.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 το μεσημέρι, ενώ λόγω της πανδημίας η οικογένεια δεν θα δέχεται συλλυπητήρια.

Οι τεθλιμμένοι: Υιός Χαράλαμπος Κώστα, αδελφές και λοιποί συγγενείς. 

Να σημειώσουμε πως συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης καθώς και της απόπειρας φόνου με θύμα 25χρονο, που διαπράχθηκαν νωρίς χθες το πρωί, στην επαρχία Λευκωσίας.

Η τελευταία ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς σχετικά με τον 25χρονο τραυματία, θύμα απόπειρας φόνου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, εκτός κινδύνου.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Πέμπτης (11/02), σημειώθηκε το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες με θύματα την 52χρονη Ανδρούλα Αβραξίδου και τον 20χρονο Στέλιο Γιάγκου. Δράστης ο πατέρας, ηλικίας 59 ετών που συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE