Bίντεο: Τουλάχιστον 19 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο βεγγαλικών στην Ινδία

Bίντεο: Τουλάχιστον 19 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο βεγγαλικών στην Ινδία

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 34 τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο βεγγαλικών στη νότια Ινδία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Η έκρηξη, που σημειώθηκε χθες Παρασκευή το απόγευμα στην πόλη Βιρουντχουναγκάρ, είναι ένα από τα πιο σοβαρά δυστυχήματα αυτού του είδους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην πολιτεία Ταμίλ Νίντου.

Ο τοπικός αξιωματούχος Ρ. Κανάν δήλωσε ότι ο απολογισμός των θυμάτων μάλλον θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

Τη στιγμή της έκρηξης στο εργοστάσιο βρίσκονταν 74 άνθρωποι, επεσήμανε ο ίδιος. Μεταξύ των τραυματιών «κάποιοι έχουν σοβαρά εγκαύματα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Τύπου, το εργοστάσιο δεν διέθετε νόμιμη άδεια λειτουργίας. Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος The Newsminute μετέδωσε ότι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου αγνοείται και η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE