Συμπλοκές πολιτών και Αστυνομίας στη διαμαρτυρία της Λευκωσίας – Παρατράγουδα με ανοιγμένα κεφάλια (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συμπλοκές πολιτών και Αστυνομίας στη διαμαρτυρία της Λευκωσίας – Παρατράγουδα με ανοιγμένα κεφάλια (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρατράγουδα και σοβαρής μορφής επεισόδια ανάμεσα σε πολίτες και την Αστυνομία, σημειώθηκαν στη διαμαρτυρία που διοργανώθηκε στη Λευκωσία, από μέλη διαφόρων οργανώσεων.

Από νωρίς, αστυνομικές δυνάμεις είχαν διασκορπιστεί σε διάφορα σημεία της Λευκωσίας, με σκοπό την πρόληψη οποιονδήποτε περιστατικών.

«ΩΣ ΔΑΜΕ με τον κρατικό αυταρχισμό και τη φίμωση της αντίθετης άποψης. ΩΣ ΔΑΜΕ με την αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας. ΩΣ ΔΑΜΕ με τη διαφθορά», το σλόγκαν των διαμαρτυρόμενων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ.

The post Συμπλοκές πολιτών και Αστυνομίας στη διαμαρτυρία της Λευκωσίας – Παρατράγουδα με ανοιγμένα κεφάλια (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE