ΑΕΛ για τα επεισόδια: «Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την επιβολή της κάρτας φιλάθλου στα γήπεδα»

ΑΕΛ για τα επεισόδια: «Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την επιβολή της κάρτας φιλάθλου στα γήπεδα»

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση καταδικάζει τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρο το Σάββατο (13/02) στη Λεμεσό.

Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση
Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν στην πόλη μας απ’ όπου κι αν προέρχονται, αφού τέτοιες πράξεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την
επιβολή της κάρτας φιλάθλου στα γήπεδα και να ρίχνουν στο κενό τις όποιες προσπάθειες στις οποίες προβαίνουμε για την κατάργησή της.
Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της ανθρωπότητας με τις καταστροφές που επέφερε η πανδημία σε όλα τα επίπεδα, με τους τόσους συνανθρώπους μας να δοκιμάζουν την υπομονή τους εξ αιτίας των τεράστιων προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, ενέργειες σαν αυτές μόνο ως ανόητες μπορούν να χαρακτηριστούν.
Σας καλούμε δημόσια να αντιληφθείτε επιτέλους ο αθλητισμός είναι γιορτή και ειδικά σε τόσο δύσκολες στιγμές της κοινωνίας μας επιβάλλεται η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση.
Γραφείο Τύπου Και Επικοινωνίας
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #aelfc»

»

The post ΑΕΛ για τα επεισόδια: «Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την επιβολή της κάρτας φιλάθλου στα γήπεδα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.