ΚΥΠΡΟΣ: Μαρτυρία 59χρονης για ξυλοδαρμό και βρισιές - Δυο μέρες κράτηση σε πρόσωπο

ΚΥΠΡΟΣ: Μαρτυρία 59χρονης για ξυλοδαρμό και βρισιές - Δυο μέρες κράτηση σε πρόσωπο

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση εξύβρισης απειλών και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες καταγγέλθηκε από 59χρονη κάτοικο Πάφου ότι μεταξύ των ημερομηνιών Νοεμβρίου του 2020 με 13 Φεβρουαρίου του 2021 ένα πρόσωπο την κτύπησε, την εξύβρισε και την απειλούσε ότι θα της κάνει κακό, προκαλώντας της φόβο.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου προχώρησαν στην σύλληψη του συγκεκριμένου προσώπου χτες μετά την σχετική καταγγελία, και σήμερα τέθηκε υπό διήμερη κράτηση .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Aπό ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE