Κύπρος: Νικημένος από τον καρκίνο έφυγε ο 25χρονος Γιώργος - «Καλό ταξίδι αδερφέ μας»

Κύπρος: Νικημένος από τον καρκίνο έφυγε ο 25χρονος Γιώργος - «Καλό ταξίδι αδερφέ μας»

Βαριά θλίψη προκαλεί ο θάνατος του 25χρονου Γιώργου Ηλιάδη, ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Αύριο Δευτέρα (15/02), θα τελεστή η κηδεία του άτυχου Γιώργου, στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη και η ταφή στο νέο κοιμητήριο Μακεδονίτισσας.

Με ανάρτηση στο Facebook η ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου αποχαιρετά τον Γιώργο που έφυγε από τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης: ΘΛΙΨΗ στην ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου για τον Γιώργο: «Μαύρη μέρα η σημερινή-Αγνός ΟΜΟΝΟΙΑτης, συνειδητοποιημένος Θυραεννιώτης»

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ

Μαύρη μέρα η σημερινή για την οικογένεια μας. Ο Γιώργος μας, ο αδελφός μας, ο σύντροφος μας στους αγώνες έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων.

Μαζί σε όλους τους αγώνες πριν το 2018, μαζί και από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του Λαϊκού μας Σωματείου. Αγνός ΟΜΟΝΟΙΑτης, συνειδητοποιημένος Θυραεννιώτης στο πλάι της ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού ακόμα και την περίοδο που έκανε τις θεραπείες του. Σε κάθε γήπεδο, κάθε εκδήλωση από τους πρώτους στο οίκημα μας όταν άνοιξε.

Όταν νίκησε αρχικά την αρρώστια πρώτη του έγνοια να επικοινωνήσει μαζί μας και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Σωματείου για οτιδήποτε χρειαζόταν. Δυστυχώς σε ένα εντός έδρα αγώνα μας ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να ξαναρχίσει θεραπείες.

Πάλεψε, μαχητής όπως ήταν πάντα έδωσε την άνιση μάχη ως το τέλος.

Δύναμη στην οικογένεια…

Αποφάσεις Δ.Σ

  1. Σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο θα παραστεί (όπως μπορει λόγω των μέτρων) στη κηδεία του Γιώργου μας.
  2. Ο αριθμός μέλους #162 στο μητρώο μελών του Σωματείου μας ο οποίος άνηκε στο αγαπημένο μας Γιώργο θα δοθεί για πάντα στην οικογένεια του και ο Γιώργος μας θα εγγραφεί σαν αιώνιο μέλος.
  3. Στο επόμενο (όποτε οριστεί) αγώνα της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί συμβολική εκδήλωση με κατάθεση λουλουδιών εις μνήμη του αδελφού μας.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ Μαύρη μέρα η σημερινή για την οικογένεια μας. Ο Γιώργος μας, ο αδελφός μας, ο σύντροφος μας...

Δημοσιεύτηκε από People's Athletic Club "Omonoia" στις Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου προμηνύονται, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ως από τις πιο απρόβλεπτες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Κύπρου, με πιθανές δραματικές ανακατατάξεις στον κομματικό χάρτη. Σε αυτό το ρευστό πολιτικό περιβάλλον, το ερώτημα που τίθεται είναι τι τελικά επηρεάζει την ψήφο των πολιτών: η κομματική ταυτότητα, τα σκάνδαλα, η επικαιρότητα ή οι νέες μορφές πληροφόρησης μέσω κοινωνικών δικτύων;

BEST OF TOTHEMAONLINE