Survivor: Έξαλλος ο Κονδυλάτος – «Είστε παρηκμασμένοι κι υποκριτές» - Βίντεο

Survivor: Έξαλλος ο Κονδυλάτος – «Είστε παρηκμασμένοι κι υποκριτές» - Βίντεο

Ξέσπασε ο Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor με το γεγονός ότι η ομάδα του δείχνει προτίμηση στις διατροφικές συνήθειες του Γιώργου Κοψιδά κι ο ίδιος δεν είχε φάει.

Ο Περικλής Κονδυλάτος θίχτηκε αναφέροντας ότι είναι μεροληπτικοί και συμπονετικοί με τον Γιώργο Κοψιδά γιατί κάποιους τους βοήθησε και τους πήρε από την άλλη ομάδα ενώ τον ίδιο τον ξεχνούν όταν πρέπει.

Όταν ο Τριαντάφυλλος προσφέρθηκε να του δώσει το φαγητό του, ο Περικλής βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας και φεύγοντας μακριά από την ομάδα: «Αυτό είναι παρηκμασμένη ηθική, είστε παρηκμασμένοι. Τον Γιώργο Κοψιδά που τον βλέπετε ως ευεργέτη δεν τον ξεχνάτε. Εγώ δεν θέλω να πάρω άλλο μέρος και δεν θα το συζητήσω καθόλου. Δεν έχει να κάνει με το φαγητό. Δεν αντέχω την υποκρισία. Είστε υπερευαίσθητοι με κάποιον και με άλλον αναίσθητοι

Τι κι αν ο Τριαντάφυλλος πήγε να τον βρει για να τον ηρεμήσει, ο Περικλής συνέχισε να ρίχνει τα βέλη του.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE