Το μήνυμα ελπίδας απο τον 13χρονο Φίλιππο που παλεύει με την λευχαιμία

Το μήνυμα ελπίδας απο τον 13χρονο Φίλιππο που παλεύει με την λευχαιμία

Μπροστά στη λέξη καρκίνος κι ο πιο δυνατός λυγίζει, όταν όμως έχει στο πλάι σου συνοδυπόρους που τον πάλεψαν και τον νίκησαν γίνεσαι κι εσύ πιο δυνατός. 

 
Ένα βίντεο ελπίδας από τον 28χρονο, Νεόφυτο Νεοφύτου μαζί με τον 13χρονο, Φίλιππο μας δείχνουν ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Οι δυο τους μέσα από ένα βίντεο στα social media, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Καρκίνου (15 Φεβρουαρίου) δίνουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας. 

 
"Παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου...
Σήμερα ο 13χρονος Φίλιππος δίνει την δική του μάχη κατά της λευχαιμίας.
Η λευχαιμία είναι είδος καρκίνου.
Πριν από 28 χρόνια, βρισκόμουν στην ίδια θέση με τον Φίλιππο και έδινα την δική μου μάχη κατά της λευχαιμίας. Κατάφερα και νίκησα τον καρκίνο δύο φορές.
Ο Φίλιππος σήμερα δίνει το δικό του μήνυμα και μαζί θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας σε όλα τα παιδιά που δυστυχώς δίνουν και αυτά την δική τούς μάχη κατά του καρκίνου αλλά και στους γονείς τους και σε όλο τον κόσμο....γιατί ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί! Μικροί μου ήρωες, θα βγείτε και εσείς νικητές⚘"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect