Είκοσι οκτώ νέα περιστατικά Covid 19 στα κατεχόμενα, τα 12 εγχώρια

Είκοσι οκτώ νέα περιστατικά Covid 19 στα κατεχόμενα, τα 12 εγχώρια

Είκοσι οκτώ περιστατικά κορωνοϊού, τα 12 εγχώρια, ανακοίνωσε σήμερα το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα, ενώ 70 άτομα πήραν εξιτήριο.

 
Όπως μεταδίδεται, τα 28 συνολικά νέα περιστατικά εντοπίστηκαν σε 5189 διαγνωστικούς ελέγχους. Τρία άτομα που έφθασαν αεροπορικώς εντοπίστηκαν θετικά, 13 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών και ήταν σε περιορισμό, ενώ τα εγχώρια κρούσματα είναι 12.
 
Γεωγραφικά, 11 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 13 στην Κερύνεια, 1 στην Αμμόχωστο.

Ο συνολικός αριθμός τεστ στα κατεχόμενα μέχρι σήμερα έφτασε τις 477.334  και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων 3082 . Υπό θεραπεία ή παρακολούθηση είναι 654 άτομα εξ των οποίων νοσηλεύονται 152 και 492 στα ξενοδοχεία πανδημίας. Δέκα άτομα είναι στην εντατική.
 
Υπενθυμίζεται ότι τα θύματα από τον Covid 19 στα κατεχόμενα είναι μέχρι σήμερα 19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.