Ενήργησαν κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες οι αστυνομικοί - Υποφέρουν οι οικογένειες τους λένε – ΒΙΝΤΕΟ

Ενήργησαν κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες οι αστυνομικοί - Υποφέρουν οι οικογένειες τους λένε – ΒΙΝΤΕΟ

Αγανακτισμένοι και χωρίς καμία στήριξη δηλώνουν οι αστυνομικοί μετά την κριτική που δέχονται μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Λευκωσίας το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.

Ο Πρόεδρος Συνδέσμου Αστυνομικών μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ανάφερε αρχικά ότι η εν λόγω συνάθροιση ήταν παράνομη και παραβίαζαν τα μέτρα του Υπουργείου Υγείας. Η Αστυνομία έκανε το καθήκον της όπως αναφέρει, να αποτρέψει δηλαδή τέτοιου είδους εκδηλώσεις που φέρουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Οι αστυνομικοί ενεργούν πάντα στο πλαίσιο των καθηκόντων τους με βάση τις οδηγίες που τους δίνονται ανάφερε ο κ. Χαραλάμπους, ξεκαθαρίζοντας ότι ενέργησαν κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες. Ο Πρόεδρος συνέχισε εκφράζοντας την αγανάκτηση τους και πως οι ίδιοι αστυνομικοί αλλά και οι οικογένειες τους υποφέρουν με την κριτική που δέχονται συνεχώς και φταίνε για ότι συμβαίνει, είτε κάνουν κάτι είτε δεν κάνουν.

«Έφτασε ο κόμπος στο χτένι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαραλάμπους, τονίζοντας παράλληλα ότι τα βίντεο που έχουμε παρακολουθήσει είναι αποσπασματικά, ισχυριζόμενος ότι δεν ανταποκρίνονται την πραγματικότητα.

Ο Πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι είναι δίπλα στα μέλη τους και δεν θα επιτρέψουν να κατηγορούνται και να δικάζονται οι αστυνομικοί.

Αυτό που παραμένει είναι το αποτέλεσμα από την έρευνα της ανεξάρτητης επιτροπής που έχει διοριστεί από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE