Τραγωδία στην Ελλάδα - Τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία «Μήδεια

Τραγωδία στην Ελλάδα - Τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία «Μήδεια

Τρεις νεκρούς μετρά πλέον η Ελλάδα από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Ο τρίτος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του ήταν ένας 73χρονος από το χωριό Μουρτιάς Ελυμνίων στην Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 73χρονος υποστηριζόταν από μπουκάλα οξυγόνου, αλλά λόγω της διακοπής του ρεύματος, το μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.

Πρόκειται, μάλιστα, για τον δεύτερο νεκρό που σημειώνεται στην Εύβοια, καθώς νωρίτερα έγινε γνωστός ο θάνατος 80χρονου από το Μαντούδι.

Τη ζωή του έχει χάσει, ακόμα ένας άνθρωπος, ένας 56χρονος από την Κρήτη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE