ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντική ανακοίνωση από «Μαχητές» και ΔΙΠΛΑ από τον Ολύμπιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντική ανακοίνωση από «Μαχητές» και ΔΙΠΛΑ από τον Ολύμπιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

«Από την Παρασκευή έχει πέσει στην αντίληψη μας μια απίστευτη ιστορία την οποία έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας η ομάδα Προσφέρω απλόχερα / Κυπρος και αφορά μιαν οικογένεια η οποία έχει πραγματική ανάγκη την βοήθεια από τον συνάνθρωπο του.

Πριν από αυτή την υπόθεση δεν γνωρίζαμε τον Ολύμπιο. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τον Ολύμπιο και το Σάββατο βρεθήκαμε κατ ‘ιδίαν μαζί του και μας εξήγησε πλήρως την κατάσταση η οποία επικρατεί και αναγκάζετε να τα βγάλει πέρα μαζί με ένα βρέφος μόλις 4 μηνών. Δεν θα αρχίσουμε ούτε να κατηγορούμε τα κράτη και τα παρακράτη, ούτε τους οργανισμούς που δεν είναι άξιοι υποστήριξης. Γνωρίζουμε τις χρονοβόρες διαδικασίες που και πως λειτουργούν, γνωρίζουμε επίσης και την “βοήθεια” που είναι διατεθειμένοι να δίνουν σε μια οικογένεια με τόσα προβλήματα βιωσιμότητας. Αυτά ας τα αφήσουμε για την ώρα γιατί πρώτο μέλημα είναι να βρούμε τρόπους να στηρίξουμε αυτό τον άνθρωπο και την οικογένεια του.

Και επειδή η πλήρης διαφάνεια είναι αυτό που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις θα σας εξηγήσουμε πως θα βοηθήσουμε εμείς και όλοι εσείς τον Ολύμπιο μέχρι να ορθοποδήσει και να καταφέρει να στηρίξει από μόνος του την οικογένεια του. Ο Ολύμπιος ζει σε ένα σπίτι που ανά πάσα στιγμή μπορεί αν τον βγάλουν έξω. Αφού το συζητήσαμε μαζί του και αρχική μας πρόθεση ήταν να επιδιορθώσουμε το σπίτι όσο είναι εφικτό, θεωρήσαμε προτιμότερο να νοικιάσει ένα μικρό σπιτάκι και για κάποιο διάστημα θα του καλύψουμε το ενοίκιο του. Με την βοήθεια όλων μας είμαστε σίγουροι πως θα μπορέσουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε αυτή την οικογένεια να ζήσει με αξιοπρέπεια μέχρι οι χρονοβόρες διαδικασίες του κράτους τον βοηθήσουν σε κάτι πιο μόνιμο. Σε αυτό όλο θα συνεισφέρει και η ομάδα “Προσφέρω Απλόχερα” με τα μέλη της αφού και με την συγκεκριμένη ομάδα είμαστε σε επικοινωνία.
Μπορείτε να συνεισφέρετε το ποσό που εσείς επιθυμείτε πατώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο :
Στο πιο πάνω ταμείο, μπορείτε να προσφέρετε το ποσό της επιλογής σας με την συχνότητα που εσείς θέλετε (μια φορά, μηνιαία κλπ).
Επίσης οποιοσδήποτε θέλει να προσφέρει κάτι πέραν από χρηματικό ποσό παρακαλούμε επικοινωνήστε με έναν από τους πιο κάτω συνδέσμους για την επαρχία που σας βολεύει.
Famagusta Ghetto
ΚΟΦΙΝΟΥ CLUB
OVEST CLUB
POLEMIDIA CLUB
Υ.Γ. Παρακολουθήστε την ιστορία του Ολύμπιου και της οικογένειας του όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή “Πρωτοσέλιδο”».

The post Σημαντική ανακοίνωση από «Μαχητές» και ΔΙΠΛΑ από τον Ολύμπιο (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top