ΠΑΦΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Φαίνεται να οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα- Ακαριαίος ο θάνατος του 58χρονου

ΠΑΦΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Φαίνεται να οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα- Ακαριαίος ο θάνατος του 58χρονου

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη την Τρίτη 16/2 στον δρόμο Αγία Βαρβάρας - Νατάς προς Αξύλου με θύμα αλλοδαπό υπάλληλο εταιρείας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή περίπου στις 16:00 σήμερα το απόγευμα 58χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του μεταξύ των κοινοτήτων Αγίας Βαρβάρας και Αξύλου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να ανατραπεί επανειλημμένα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Τον 58χρονο οδηγό του οχήματος απεγκλώβισαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στην συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι γιατρός διέγνωσε τον θάνατο του.

Μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και άρχισαν εντατικές εξετάσεις για τη διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης του θανατηφόρου.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έχουν γίνει φαίνεται ότι το σημερινό δυστύχημα οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα και καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. 

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σημερινό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα διερευνώνται από τα μέλη της Τροχαίας Πάφου.

Σημειώνεται πως ο 58χρονος ήταν υπάλληλος σε εταιρεία και δραστηριοποιείτο σε όλη την Κύπρο και φέρεται να ήταν κάτοικος της περιοχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE