Ο 5ος ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ τερματοφύλακας του κόσμου αγωνίστηκε σε ομάδα της Κύπρου

Ο 5ος ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ τερματοφύλακας του κόσμου αγωνίστηκε σε ομάδα της Κύπρου

Ανάρτηση από Rio Branco Atlético Clube στη Βραζιλία κάνει λόγο πως ο τερματοφύλακας Gottfried Golz με ύψος 2.04 είναι ο υψηλότερος τερματοφύλακας στη χώρα και δη ο 5ος ψηλότερος στον κόσμο.

Στην ανάρτηση γίνεται λόγος ότι ο Gottfried Golz είναι γνωστός για το εντυπωσιακό του ανάστημα, καθώς και για τις εξαιρετικές σπουδαίες εξόδους του από την εστία για να μαζέψει την μπάλα, κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό στο στυλ παιχνιδιού του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος (16-01-1991) πορτιέρο τη σεζόν 2016-2017 ήταν στην Κύπρο όπου αγωνίστηκε για τον Άρη Λεμεσού.

Το 2018 είχε και πέρασμα από Ελλάδα όπου αγωνίστηκε στον Πλατανιά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

The post Ο 5ος ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ τερματοφύλακας του κόσμου αγωνίστηκε σε ομάδα της Κύπρου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE