Συνάντηση Αβέρωφ Νεοφύτου - Ελίζαμπεθ Σπέχαρ για το Κυπριακό

Συνάντηση Αβέρωφ Νεοφύτου - Ελίζαμπεθ Σπέχαρ για το Κυπριακό

lass="x_MsoNormal">Συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο κ. Ελίζαμπεθ Σπέχαρ είχε χθες ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ,  Αβέρωφ Νεοφύτου, στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού. 

lass="x_MsoNormal">Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι εξελίξεις στο κυπριακό και η επερχόμενη άτυπη διάσκεψη.

lass="x_MsoNormal">Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού επανέλαβε προς την κ. Σπέχαρ τη θέση για συμμετοχή στην άτυπη διάσκεψη χωρίς όρους και προϋποθέσεις και με σκοπό την άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων που θα οδηγήσουν στην επίλυση του εθνικού μας θέματος πάνω στο συμφωνημένο πλαίσιο της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. 

lass="x_MsoNormal">Παρών στην συνάντηση ήταν ο Διευθυντή του Γραφείου του κ. Γιώργο Γεωργίου και ο Υπεύθυνος Διεύθυνσης Κυπριακού κ. Χαράλαμπο Σταυρίδη.

lass="x_MsoNormal"> 

lass="x_MsoNormal"> 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE