Ετοιμάζει πλάνο για ΑΠΟΕΛ με… αντί Τσέποβιτς – Τα ΝΕΟΤΕΡΑ για τους τραυματίες

Ετοιμάζει πλάνο για ΑΠΟΕΛ με… αντί Τσέποβιτς – Τα ΝΕΟΤΕΡΑ για τους τραυματίες

Δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Μάρκο Τσέποβιτς σε αντίθεση με τους Φαμπιάνο και Βίτορ Γκόμες.

Οι τρεις τους απεκόμισαν προβλήματα τραυματισμού μετά τον αγώνα με τον Ερμή και το ιατρικό επιτελείο της Ομόνοιας έπιασε… δουλειά ενόψει ΑΠΟΕΛ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Βίτορ Γκόμες και Φαμπιάνο θα ακολουθήσουν συντηρητικό πρόγραμμα όμως θα είναι πανέτοιμοι για ΑΠΟΕΛ όχι όμως και ο Σέρβος σέντερ φορ.

Ο Τσέποβιτς είναι πιθανό να μείνει εκτός για ένα δεκαήμερο περίπου και ως εκ τούτου πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και μείνει εκτός τότε ο Μπεργκ θα πρέπει να βρει τον… αντί-Τσέποβιτς με πιθανότερο σενάριο να πάει ο Ασάντε στην κορυφή και να πάρει θέση πίσω του ο Παπουλής.

The post Ετοιμάζει πλάνο για ΑΠΟΕΛ με… αντί Τσέποβιτς – Τα ΝΕΟΤΕΡΑ για τους τραυματίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE