Συνάντηση Μιχαηλίδη με την Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση Μιχαηλίδη με την Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών συναντήθηκε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία, η οποία ζήτησε τη βοήθεια του ΚΟΑ.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας αποτελείτο από τους Στέφανο Χαραλάμπους (Πρόεδρο), Αγγελή Κωστή (Γενικό Γραμματέα), Ανδρέα Σάββα (εκπρόσωπου Τύπου), Νικόλα Γιάλλουρο (ταμία) και τους προπονητές Βαρτάν Αζαριάν, Παντελή Παναγίδη, Παναγιώτη Μελωδία και Σωφρόνη Ξενοφών.
Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστη και ο προϊστάμενος του αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης».

The post Συνάντηση Μιχαηλίδη με την Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE