ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη 17χρονης- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη 17χρονης- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Μαρίας Παναγιώτου, 17 ετών, από τη Λεμεσό,  η οποία απουσιάζει από την οικία της στη Λεμεσό, από τις 16/2/2021.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.50μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά και μελισσιά μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο κολάν, μαύρο φούτερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια.     

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE