Ολοκλήρωση διερεύνησης για τα επεισόδια 13ης Φεβρουαρίου εντός 3 μηνών

Ολοκλήρωση διερεύνησης για τα επεισόδια 13ης Φεβρουαρίου εντός 3 μηνών

Η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας (ΑΑΔΙΠΑ ) σε ανακοίνωση Τύπου σχετικά με τους ισχυρισμούς για άσκηση υπέρμετρης βίας από μέλη της Αστυνομίας το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021, κατά την εκδήλωση διαμαρτυρίας πολιτών στη Λευκωσία, αναφέρει ότι στους τέσσερις ποινικούς ανακριτές που διόρισε, δόθηκαν σαφείς οδηγίες για διεκπεραίωση και ολοκλήρωση των εξετάσεων εντός τριών μηνών.

 
Προσθέτει ότι  ως έχει ήδη ανακοινωθεί οι τέσσερις ποινικούς ανακριτές είναι οι Αγαθοκλής Κορέλλης και Μαίρη Μακλάσκυ από Λευκωσία, Ηλίας Χρίστου από Λάρνακα και Ηρώ Κωνσταντινίδου από Πάφο και ανήκουν όλοι στο χώρο της μαχόμενης δικηγορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα «πυρά» Λετυμπιώτη κατά ΔΗΣΥ: «Αντί για τρίτη ανακοίνωση, αναμένουμε την πρώτη πρόταση»

Νέα «πυρά» Λετυμπιώτη κατά ΔΗΣΥ: «Αντί για τρίτη ανακοίνωση, αναμένουμε την πρώτη πρόταση»

Η ηγεσία του ΔΗΣΥ φαίνεται αποφασισμένη να επιβεβαιώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με εντυπωσιακή συνέπεια, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε γραπτή του απάντηση στον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE