Tα τρυφερά λόγια της Μενεγάκη στον Παντζόπουλο – Επέτειος για το ερωτευμένο ζευγάρι (Φωτο)

Tα τρυφερά λόγια της Μενεγάκη στον Παντζόπουλο –  Επέτειος για το ερωτευμένο ζευγάρι (Φωτο)

DATA[

Μία ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για την Ελένη Μενέγακη καθώς γιορτάζει 6 χρόνια γάμου με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 18 Φεβρουαρίου του 2015 και συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι. Η Ελένη και ο Μάκης επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

Ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκη Παντζόπουλος θα περάσουν μία διαφορετική επέτειο γάμου, αφού λόγω του lockdown θα βρίσκονται με την οικογένεια τους στο σπίτι.

Παρόλα αυτά η αγαπημένη παρουσιάστρια με τον σύζυγο της, έβγαλαν μία υπέροχη φωτογραφία στην χιονισμένη Αθήνα και η ίδια θέλησε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, στα social media.

Με αυτό τον τρόπο η λαμπερή Ελένη που φέτος έχει αποφασίσει να μην βρίσκεται στα τηλεοπτικά δρώμενα, ευχήθηκε στον σύζυγο της.

«I love you husbanito ! #eleni 18/2/2015 ❤️».

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE