Πολύ σύντομα συγκαλεί την άτυπη συνάντηση 5+1 ο ΓΓ του ΟΗΕ

Πολύ σύντομα συγκαλεί την άτυπη συνάντηση 5+1 ο ΓΓ του ΟΗΕ

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, σκοπεύει να συγκαλέσει άτυπη συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό πολύ σύντομα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

 
Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, αναφορικά με τη συνάντηση 5+1, ο κ. Ντουζαρίκ ανέφερε ότι μετά από τις διαβουλεύσεις που διεξήγαγε η ανώτερη αξιωματούχος του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ,  τους τελευταίους μήνες, ο Γενικός Γραμματέας σκοπεύει να συγκαλέσει μια άτυπη συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό πολύ σύντομα.

«Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση. Ο σκοπός της συνάντησης θα είναι να καθοριστεί εάν υπάρχει κοινό έδαφος για τα μέρη να διαπραγματευτούν μια βιώσιμη, διαρκή λύση στο Κυπριακό εντός ενός προβλέψιμου ορίζοντα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE