Έστησαν δωμάτιο θυμού κατά του κορωνοϊού -ΒΙΝΤΕΟ

Έστησαν δωμάτιο θυμού κατά του κορωνοϊού -ΒΙΝΤΕΟ

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας θεραπευτής στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, για να βοηθήσει τους πολίτες να μπορούν να εκτονώσουν την πίεση που αισθάνονται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πρόκειται για ένα «δωμάτιο θυμού» όπου απλά μπαίνεις και τα σπας όλα, φορώντας μια ειδική στολή, που σε προστατεύει τόσο από τον κορονοϊό, όσο και από τα αποτελέσματα του ανεξέλεγκτου ξεσπάσματός σου.

Ο Γιασίκα Μπάντε, ιδιοκτήτης του «δωματίου θυμού», τονίζει πως τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, καθώς οι περισσότεροι φεύγουν από εκεί μέσα, έχοντας εκτονώσει για τα καλά τα νεύρα τους, χωρίς να τους νοιάζει ποιος θα καθαρίσει μετά.

Φυσικά, για λόγους ασφαλείας, άνθρωποι υπό την επήρεια αλκοόλ απαγορεύεται αυστηρά να μπουν στο δωμάτιο, ενώ οι ανήλικοι μπορούν να εισέλθουν μόνο με συνοδεία ενηλίκου.

Η μόδα των δωματίων όπου οι στρεσαρισμένοι άνθρωποι πηγαίνουν και ξεσπάνε είχε έρθει και στην Ελλάδα, αλλά φυσικά τώρα και αυτή η «υπηρεσία» είναι προσωρινά μη διαθέσιμη.

Στην Καλιφόρνια αντίθετα, δίνουν στον κόσμο μια διέξοδο από τις απαγορεύσεις, το άγχος και την πίεση που νιώθουν λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE