Ούτε και ένας…

Ούτε και ένας…

Διάβαζα τη χθεσινή ανάρτηση εδώ στη στήλη, για το “κράξιμο” που δέχεται η ηγεσία της Ομοσπονδίας, για την απόφαση της να προσλάβει τον Κωστένογλου στη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της αντρών. 

Γράψαμε διάφορες σκέψεις, στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, για την επιλογή-έκπληξη.

Όμως, βρε παιδί μου, να μην βρεθεί ένας άνθρωπος να πει ή να γράψει, ότι σωστά έπραξαν να προσλάβουν τον Ελλαδίτη τεχνικό.

Μακάρι ο Κωστένογλου, να διαψεύσει τους πάντες και να πετύχει πράγματα που δεν κατάφεραν οι προκάτοχοι του. Το λέω με ειλικρίνεια κι όχι με ειρωνικό τόνο.

Π.Χ. 

The post Ούτε και ένας… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE