Έβαλαν φωτιά σε οικία στη Λεμεσό - Κινδύνεψε ζευγάρι

Έβαλαν φωτιά σε οικία στη Λεμεσό - Κινδύνεψε ζευγάρι

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα εξωτερικά οικίας, που ενοικιάζει 46χρονος, με την 39χρονη αρραβωνιαστικιά του, στην περιοχή Ζακακίου, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό για κατάσβεση. Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά εξωτερικά της οικίας και στο όχημα του παραπονούμενου, που βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο, που  κατασβέστηκε από τον ίδιο πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Από εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε έπιπλα και ανθώνες της βεράντας  και στην τοιχοποιία, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
 
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή συνεχίζονται.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE