ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 27χρονος για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 27χρονος για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας, με τη σύλληψη ενός προσώπου, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, στις 23:25, μέλη της Τροχαίας Πάφου εντόπισαν έναν πεζό να περπατά στην οδό Πριάμου, στην Κάτω Πάφο. Από έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αλλοδαπό από Τρίτη Χώρα, ηλικίας 27 ετών.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις από την Υπηρεσία Αλλοδαπών διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος αφίχθηκε στο έδαφος της Δημοκρατίας στις 22 Ιουνίου 2019, μέσω του αερολιμένα Λάρνακας.

Συγκεκριμένα του παραχωρήθηκε άδεια επισκέπτη μέχρι 27 Ιουνίου 2019 δεν την ανανέωσε και έκτοτε παρέμεινε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια Πόλης Χρυσοχούς, όπου τέθηκε υπό κράτηση, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για απέλαση του στην χώρα καταγωγής του. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE