«Τσίτα τα γκάζια» στο Κολόσσι ενόψει ΕΝΠ – Εκτός πλάνων ο Γιαννιώτας και οι δύο τιμωρημένοι

«Τσίτα τα γκάζια» στο Κολόσσι ενόψει ΕΝΠ – Εκτός πλάνων ο Γιαννιώτας και οι δύο τιμωρημένοι

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα, για τη σημερινή (19/02) προπόνηση της Λεμεσιανής ομάδας στο Κολόσσι:

«Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του αγώνα με την ΕΝΠ την Κυριακή στο Τσίρειο, εισήλθε με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (19/02) η ομάδα μας.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Στο αγωνιστικό μέρος η τεχνική ηγεσία καταστρώνει τα αγωνιστικά της πλάνα χωρίς να υπολογίζει στους τιμωρημένους με κάρτες Γιούστε και Ντιγκινί, αλλά και τον ανέτοιμο Γιαννιώτα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ».

The post «Τσίτα τα γκάζια» στο Κολόσσι ενόψει ΕΝΠ – Εκτός πλάνων ο Γιαννιώτας και οι δύο τιμωρημένοι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Βαθιά θλίψη για τη σύγκρουση τρένων στην Ισπανία - «Η Κύπρος εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη της»

ΠτΔ: Βαθιά θλίψη για τη σύγκρουση τρένων στην Ισπανία - «Η Κύπρος εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη της»

Συγκλονισμένος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, από το πολύνεκρο δυστύχημα με τρένα στην Ισπανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE