ΕΛΛΑΔΑ: Μίσθωσε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να γλεντήσει με την παρέα του

ΕΛΛΑΔΑ: Μίσθωσε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να γλεντήσει με την παρέα του

Κορoνοπάρτι διοργάνωσε την Παρασκευή ένας 50χρονος σε διαμέρισμα που είχε μισθώσει μέσω airbnb στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Περίπου στις 11 χθες το βράδυ, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο διαμέρισμα στην Λεωφόρο Νίκης, όπου γινόταν το πάρτι.

Ο 50χρονος διοργανωτής του πάρτι συνελήφθη, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Στους 7 συμμετέχοντες του πάρτι βεβαιώθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ στον καθένα.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η θέση του Τραμπ για το σχέδιο κατάληψης ολόκληρης της Γάζας που προωθεί ο Νετανιάχου - «Επαφίεται στο Ισραήλ»

Η θέση του Τραμπ για το σχέδιο κατάληψης ολόκληρης της Γάζας που προωθεί ο Νετανιάχου - «Επαφίεται στο Ισραήλ»

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προτίμησε να μην απαντήσει όταν ερωτήθηκε εάν και κατά πόσον τάσσεται υπέρ ή κατά της αναμενόμενης επιχείρησης του στρατού του Ισραήλ για την κατάληψη «ολόκληρης» της Λωρίδας της Γάζας, δηλώνοντας πως η κυβέρνησή του επικεντρώνεται το τρέχον διάστημα στην αύξηση της πρόσβασης σε τρόφιμα στον παλαιστινιακό θύλακο υπό πολιορκία και επίθεση του στενότερου συμμάχου των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE