Μίλησε στην κατάθεση και για το τι ΕΡΙΧΝΑΝ στην μπύρα του Μαραντόνα για να είναι ΗΡΕΜΟΣ

Μίλησε στην κατάθεση και για το τι ΕΡΙΧΝΑΝ στην μπύρα του Μαραντόνα για να είναι ΗΡΕΜΟΣ

Υπνωτικά χάπια μέσα στη μπύρα έριχναν στον Ντιέγκο Μαραντόνα για να είναι ήρεμος σύμφωνα με όσα είπε η ψυχολόγος του, Γκρισέλντα Μορέλ.

Στην κατάθεση της υποστήριζε ότι ένας από τους ανθρώπους, που φρόντιζε τον Αργεντίνο του έριχνε χάπια στην μπίρα του ώστε να κοιμάται όλη τη νύχτα και να μην τους ενοχλεί.

Παράλληλα η Μορέλ υποστήριξε πως η νοητική κατάσταση του δεν ήταν η καλύτερη, καθώς μία ημέρα βρέθηκε να «μιλά στο τηλέφωνο στο δωμάτιό του χωρίς τηλέφωνο στα χέρια του».

Πηγή: www.metrosport.gr

The post Μίλησε στην κατάθεση και για το τι ΕΡΙΧΝΑΝ στην μπύρα του Μαραντόνα για να είναι ΗΡΕΜΟΣ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.