ΛΑΪΦΗΣ: «Ήταν δύσκολα μετά τον κορωνοϊό – Στην αρχή είχα προβλήματα αναπνοής»

ΛΑΪΦΗΣ: «Ήταν δύσκολα μετά τον κορωνοϊό – Στην αρχή είχα προβλήματα αναπνοής»

Ο Κύπριος διεθνής στόπερ της Σταντάρ Λιέγης, Κωνσταντίνος Λαΐφης, μίλησε Βελγικά ΜΜΕ για την περιπέτεια που πέρασε με τον Κορωνοϊό, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως στην αρχή είχε προβλήματα αναπνοής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν δύσκολη η επιστροφή μου μετά τον κορωνοϊό. Είχα στην αρχή προβλήματα αναπνοής, αλλά τώρα είμαι 100% καλά. Ο συναγωνισμός που υπάρχει στην ομάδα, θα μας κάνει όλους καλύτερους. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις προπονήσεις και ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα αγωνιστεί. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα».

Δείτε ΕΔΩ σχετικό δημοσίευμα.

The post ΛΑΪΦΗΣ: «Ήταν δύσκολα μετά τον κορωνοϊό – Στην αρχή είχα προβλήματα αναπνοής» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE