Παύθηκε ο λεγόμενος 'υπουργός υγείας' στα κατεχόμενα

Παύθηκε ο λεγόμενος 'υπουργός υγείας' στα κατεχόμενα

Ο "πρωθυπουργός" έπαυσε τον "υπουργό υγείας" Αλί Πιλλί και διόρισε στη θέση του τον "υπουργό συγκοινωνιών", όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα.


Σύμφωνα με δήλωση της "πρωθυπουργίας", ο Ερσάν Σανέρ διόρισε τον "υπουργό συγκοινωνιών και έργων" Ουνάλ Ουστέλ στη θέση του Αλί Πιλλί. Στο "υπουργείο συγκοινωνιών και έργων" διόρισε την κόρη του πρώην ηγέτη των Τ/κ Ντερβίς Ερογλου, την Ρεσμιγιέ Τζαναλτάι.

Οπως μεταδίδεται, ο Σανέρ παρουσίασε την αλλαγή στον Τ/κ ηγέτη και ο Ερσίν Τατάρ την ενέκρινε.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.