ΛΕΜΕΣΟΣ: Τοποθέτησαν φέρετρο έξω από το Δημαρχείο - Μοίρασαν κόλυβα στους διαμαρτυρόμενους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τοποθέτησαν φέρετρο έξω από το Δημαρχείο - Μοίρασαν κόλυβα στους διαμαρτυρόμενους

Εκδήλωση διαμαρτυρίας, και αυτή ειρηνική, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 20/2 στη Λεμεσό.

Γύρω στα 300 άτομα, κρατώντας κεριά στα χέρια διαμαρτυρήθηκαν για τα κακώς κείμενα που το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στην κυπριακή κοινωνία ενώ συμβολικά, τοποθέτησαν και φέρετρο τόσο έξω από την επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, όσο και στη συνέχεια έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, στη συμβολική «κηδεία» της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μοιράστηκαν και κόλυβα.

Σχετικό πανό ανέγραφε: «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.