Το τετ-α-τετ Ζαχίντ με τον βοηθό του Μπεργκ έχει… παρελθόν και εξήγηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το τετ-α-τετ Ζαχίντ με τον βοηθό του Μπεργκ έχει… παρελθόν και εξήγηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνομιλία με τον Γκάγιας Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ είχε στο φινάλε της αναμέτρησης του αιώνιου ντέρμπι ο βοηθός του Μπεργκ, Καζ Σοκολόφσκι.

Οι δυο τους συνυπήρξαν στη Βαλερένγκα το 2012 όταν ο 18χρονος τότε Ζαχίντ είχε προωθηθεί στην πρώτη ομάδα ενώ ο Σοκολόφσκι ήταν και πάλι εκεί ως βοηθός προπονητής.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από το ντέρμπι του Σαββάτου οι δυο τους τα είπαν για λίγο ενώ είναι εμφανής η απογοήτευση στις κινήσεις του μέσου του ΑΠΟΕΛ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Α.Χ.

The post Το τετ-α-τετ Ζαχίντ με τον βοηθό του Μπεργκ έχει… παρελθόν και εξήγηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE