Από το Δασάκι περνάει η δεύτερη θέση πριν τα πλέι-οφ – Το ΠΛΑΝΟ του Κέρκεζ!

Από το Δασάκι περνάει η δεύτερη θέση πριν τα πλέι-οφ – Το ΠΛΑΝΟ του Κέρκεζ!

Ήλπιζαν ότι μπορούσε να γκελάρει η Ομόνοια στο ντέρμπι της Λευκωσίας. Όμως, από τη στιγμή που πήρε το τρίποντο, πλέον η ΑΕΛ θέλει να φύγει με το «διπλό» από το Δασάκι, για να μην απωλέσει τη δεύτερη θέση με τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μην νικήσει τον Εθνικό κι λίγο αργότερα ο Απόλλωνας να πάρει τους τρεις βαθμούς με την ΕΝΠ.

Στις τέσσερις γνωστές απουσίες των Ριέρα, Ντανίλο, Αντρέα Αβραάμ, Παπαφώτης, προστέθηκε και το όνομα του Μηνά Αντωνίου. Ο διεθνής Κύπριος, που βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι αγωνιστικά, ένιωσε μια ενόχληση. Μάλλον προληπτικά τον άφησαν εκτός.

Ο Κέρκεζ θα επαναφέρει τον Σάντος λογικά στο δεξί άκρο της άμυνας. Αριστερά, πιθανότατα θα διατηρήσει τον Έουλερ. Στο κέντρο της άμυνας, μάλλον θα πάει ξανά με το δίδυμο Τεισέιρα, Μπουνόζα. Στο τέρμα θα είναι ο Βοζίνια.

Στη μεσαία γραμμή, λογικά θα διατηρήσει την τριάδα Μεντόγεβιτς, Αντάμοβιτς και Νταβόρ. Η τριάδα μπροστά, επίσης θα είναι η ίδια, αποτελούμε από τους Τόρρες, Άντονι Γεωργίου και Μαέ.

The post Από το Δασάκι περνάει η δεύτερη θέση πριν τα πλέι-οφ – Το ΠΛΑΝΟ του Κέρκεζ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE