ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Το απόγευμα ίσως βρέξει και απο αύριο ξεχάστε ότι ξέρατε

ΚΑΙΡΟΣ: Το απόγευμα ίσως βρέξει και απο αύριο ξεχάστε ότι ξέρατε

Η ψυχρή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί τη Δευτέρα, οπότε ξεχνάμε το κρύο και καλωσορίζουμε πρόωρα την άνοιξη καθώς σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας έρχονται μέρες με αίθριο καιρό και με θερμοκρασίες πάνω από τις κανονικές για την εποχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά. Στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο, όπου επίσης πιθανό να επικρατεί και παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στους -2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί παγετός και σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη και θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη, τα οποία είναι πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top