Συντριβή αεροσκάφους στη Νιγηρία - «Φαίνεται πως είναι θανατηφόρο»

Συντριβή αεροσκάφους στη Νιγηρία - «Φαίνεται πως είναι θανατηφόρο»

Αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας της Νιγηρίας συνετρίβη, ενώ προσέγγιζε τον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου της Αμπούτζα σήμερα, εξαιτίας μηχανικής βλάβης, έγινε γνωστό από τον υπουργό Αεροπλοΐας της χώρας.

Ο Χάντι Σιρίκα ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι ένα «στρατιωτικό αεροσκάφος King Air 350 μόλις συνετρίβη εκτός του διαδρόμου προσγείωσης του αεροδρομίου της Αμπούτζα, αφότου ανέφερε βλάβη στον κινητήρα, ενώ πετούσε προς τη Μίνα».

Ο ίδιος δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με θύματα, έγραψε, ωστόσο: «Φαίνεται πως είναι θανατηφόρο».

Η πόλη Μίνα βρίσκεται σε απόσταση 110 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Αμπούτζα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.