Σοβαρός τραυματισμός στον αγκώνα για Μπουνόζα – Αποχώρησε άρον άρον με φορείο

Σοβαρός τραυματισμός στον αγκώνα για Μπουνόζα – Αποχώρησε άρον άρον με φορείο

Ο Γκόρταν Μπουνόζα τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι Εθνικός-ΑΕΛ.  Ήταν το 65ο λεπτό όταν η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε πέναλτι.  Ο Μπουνόζα ανέτρεψε τον Μάριο Ηλία.  Ο αμυντικός της ΑΕΛ σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε σοβαρά και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι και έγινε αλλαγή με τον Πάντιτς να παίρνει τη θέση του.

Όπως ανέφερε η Cytavision ο παίκτης της ΑΕΛ έβγαλε τον αγκώνα του και θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο το συντομότερο για ιατρικές εξετάσεις.

The post Σοβαρός τραυματισμός στον αγκώνα για Μπουνόζα – Αποχώρησε άρον άρον με φορείο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE