Α΄ Κατηγορία: Ένα παιχνίδι, τρεις ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ – Δύο παίκτες έφυγαν με ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Α΄ Κατηγορία: Ένα παιχνίδι, τρεις ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ – Δύο παίκτες έφυγαν με ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (21-02-2021), μεταξύ του Εθνικού Άχνας και της ΑΕΛ, υπήρξαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές, ενώ δύο ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Συγκεκριμένα, για τον Εθνικό Άχνας πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, έγιναν δύο αναγκαστικές αλλαγές. Στο 24΄ ο Μιγκελίτο δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε από τον Σάβιτς, ενώ 5 λεπτά πιο μετά, στο 29΄, ο Ουαλί αντικαταστάθηκε από τον Μάριο Ηλία.

Στο 65ο λεπτό του αγώνα, ο παίκτης της ΑΕΛ, Μπουνόζα, ανέτρεψε τον Μάριο Ηλία, με τον Εθνικό να κερδίζει πέναλτι.  Ο αμυντικός της ΑΕΛ τραυματίστηκε στον αγκώνα μην μπορώντας να συνεχίσει το παιχνίδι, έγινε αλλαγή με τον Πάντιτς να παίρνει τη θέση του.  Ο Μπουνόζα έφυγε άρον άρον με ασθενοφόρο για νοσοκομείο.

Αυτές σε ότι αφορά οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές, δύο για Εθνικό και μία για ΑΕΛ.

Σε ότι αφορά τον άλλον παίκτη που έφυγε με ασθενοφόρο, ήταν του Εθνικού, κάτι που γνωστοποιήθηκε με το πέρας της αναμέτρησης. Ο Κοστόφσκι πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα στο 81ο λεπτό.  Στο 86΄ μετά από μία προσπάθεια του για κεφαλιά, κτύπησε σε διαφημιστική πινακίδα, αλλά με το πέρας της αναμέτρησης θεωρήθηκε σωστό να πάει σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

Διαβάστε: 

Το ΣΚΗΝΙΚΟ με τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ τραυματίες της ΑΕΛ

Α’ Κατηγορία: «ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ» οι θέσεις της εξάδας, δεύτερη η ΑΕΛ – Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των πλέι-οφ!

Σοβαρός τραυματισμός στον αγκώνα για Μπουνόζα – Αποχώρησε άρον άρον με φορείο

Κέρκεζ: «Δεν περίμεναν την ΑΕΛ στη δεύτερη θέση – Όλοι στην ομάδα ονειρευόμαστε το πρωτάθλημα»

ΑΠΩΛΕΙΑ για Κέρκεζ στα πλέι οφ

The post Α΄ Κατηγορία: Ένα παιχνίδι, τρεις ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ – Δύο παίκτες έφυγαν με ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας - «Να ενισχύσουμε περαιτέρω τις εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις»

ΠτΔ: Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας - «Να ενισχύσουμε περαιτέρω τις εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις»

Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Πορτογαλίας, οι εξελίξεις στο Κυπριακό και η κατάσταση στη Μέση Ανατολή ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα σε διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Πορτογαλίας, Λουί Μοντενέγκρο, στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, στη Λισαβόνα, όπου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πραγματοποιεί ολιγόωρη επίσκεψη εργασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE