Φάνου: «Αν χάσαμε και φάση οφσάιντ, τότε…»

Φάνου: «Αν χάσαμε και φάση οφσάιντ, τότε…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μιλώντας στη Cytavision, είπε τα εξής: 

«Ένα κακό αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να δούμε και εμείς κάποια πράγματα. Δεν ξέρω για το πρώτο γκολ, πραγματικά δεν το έχω δει. Ευελπιστώ ότι δεν ήταν οφσάιντ πραγματικά, γιατί θα είναι για το καλό όλων μας το να μην ήταν οφσάιντ και οι διαιτητές να το άφησαν σωστά γιατί αν χάσαμε και φάση οφσάιντ, τότε ξεκινάμε να έχουμε σοβαρά προβλήματα. Αν αφήσουμε στην άκρη αυτό το κομμάτι που δεν το έχω δει για να έχω ξεκάθαρη γνώμη, νομίζω ότι δείξαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον οποιοδήποτε στα μάτια. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να μείνει στην κατηγορία».

The post Φάνου: «Αν χάσαμε και φάση οφσάιντ, τότε…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.