Ενθαρρύνουν τις διαδηλώσεις αλλά τα εστιατόρια κλειστά – Τι προτείνουν για το άνοιγμα της εστίασης - Βίντεο

Ενθαρρύνουν τις διαδηλώσεις αλλά τα εστιατόρια κλειστά – Τι προτείνουν για το άνοιγμα της εστίασης  - Βίντεο

Ενοχλημένος που επέτρεψαν τις διαμαρτυρίες φάνηκε ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Φάνος Λεβέντης, τονίζοντας πως με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να επιτρέψουν και το άνοιγμα κέντρων αναψυχής.   

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση το πρωί της Δευτέρας ανέφερε πως με έκπληξη άκουσαν τους επιδημιολόγους να «ενθαρρύνουν» τις διαμαρτυρίες.

Την ίδια ώρα ανέφερε πως αναμένουν σύσκεψη με μέλη της επιδημιολογικής ομάδας για να συζητήσουν τα πρωτόκολλα για την επαναλειτουργία της εστίασης.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE