Ενθαρρύνουν τις διαδηλώσεις αλλά τα εστιατόρια κλειστά – Τι προτείνουν για το άνοιγμα της εστίασης - Βίντεο

Ενθαρρύνουν τις διαδηλώσεις αλλά τα εστιατόρια κλειστά – Τι προτείνουν για το άνοιγμα της εστίασης  - Βίντεο

Ενοχλημένος που επέτρεψαν τις διαμαρτυρίες φάνηκε ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Φάνος Λεβέντης, τονίζοντας πως με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να επιτρέψουν και το άνοιγμα κέντρων αναψυχής.   

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση το πρωί της Δευτέρας ανέφερε πως με έκπληξη άκουσαν τους επιδημιολόγους να «ενθαρρύνουν» τις διαμαρτυρίες.

Την ίδια ώρα ανέφερε πως αναμένουν σύσκεψη με μέλη της επιδημιολογικής ομάδας για να συζητήσουν τα πρωτόκολλα για την επαναλειτουργία της εστίασης.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE