Μείωση 33,3% στο Δείκτη Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση το 4ο τρίμηνο του 2020

Μείωση 33,3% στο Δείκτη Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση το 4ο τρίμηνο του 2020

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2020 έφτασε στις 79,8 μονάδες (βάση 2015=100), σημειώνοντας μείωση της τάξης του 33,3%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019. Σε ετήσια βάση καταγράφηκε μείωση 30,4%.

Σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία, κατά οικονομική δραστηριότητα, μειώσεις σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους κατέγραψαν το τέταρτο τρίμηνο οι αεροπορικές μεταφορές κατά 78,7%, οι πλωτές μεταφορές κατά 55,2%, οι χερσαίες μεταφορές κατά 36,4% και η αποθήκευση και οι υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες κατά 31,2%.
 
Εξάλλου, άνοδο κατά 1,9% κατέγραψαν οι ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές δραστηριότητες.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2020, ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση σημείωσε μείωση της τάξης του 30,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE