Κεφαλονιά: Έβαλε τέλος στην ζωή του επειδή δεχόταν bullying στον στρατό - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του 23χρονου

Κεφαλονιά: Έβαλε τέλος στην ζωή του επειδή δεχόταν bullying στον στρατό - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του 23χρονου

Υπόθεση bullying στον στρατό κρύβεται πίσω, από τον θάνατο του 23χρονου Κυριάκου Ευαγγελάτου, ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κεφαλονιά, όπως υποστηρίζει η οικογένεια του.

Η οικογένεια του 23χρονου καταγγέλλει ότι το παιδί τους δεχόταν bullying κατά τη στρατιωτική του θητεία, την οποία υπηρετούσε στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην αυτοχειρία. Βρισκόταν στην Κεφαλονιά κάνοντας χρήση 7ήμερης άδειας, αλλά την τρίτη ημέρα πήρε το αυτοκίνητό του, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα, απ’ όπου δεν βγήκε ποτέ.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του 23χρονου Κυριάκου, ο πατέρας του ανέφερε ότι ο θάνατος του παιδιού του δεν ήταν ατύχημα, ήταν αυτοχειρία εξαιτίας του bullying που δεχόταν στο στρατόπεδο που υπηρετούσε.

«Ο γιος μου έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, όπως την υπηρέτησα και εγώ. Τον προέτρεπα γιατί αυτό θεωρούσα ότι ήταν το σωστό, όπως έκανα και εγώ. Δυστυχώς όμως εκεί που πήγε του ασκήθηκε απίστευτη ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς, ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα. Όλοι αυτοί θα πληρώσουν, γιατί δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα παιδιά όπως εγώ. Γιατί κανένας γονέας δεν αξίζει αυτό το πράγμα», είπε ο πατέρας του 23χρονου, Μάκης Ευαγγελάτος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.