«Γούσταρε» την αλλαγή της Δρ. Πανά ο Νικήτας και της το είπε: «Πολύ καλύτερη, πολύ καλή επιλογή, μπράβο»

«Γούσταρε» την αλλαγή της Δρ. Πανά ο Νικήτας και της το είπε: «Πολύ καλύτερη, πολύ καλή επιλογή, μπράβο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας 22/2 η Δρ. Ζωή-Δωροθέα Πανά,  ώστε να συζητήσει με τον συνάδελφο το πλάνο αποκλιμάκωσης των μέτρων και τον σχεδιασμό από πλευράς των ειδικών.

Βέβαια, πριν να μπουν στο «ζουμί» της συζήτησης ο Νικήτας Κυριάκου, παρατήρησε την αλλαγή στην εικόνα της κάμερας από τον προσωπικό υπολογιστή της κ. Πανά γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο μιας και όντως η βελτίωση ήταν μεγάλη στην ποιότητα.

Από την πλευρά της η Δρ. Πανά, γελώντας παραδέχτηκε ότι έχει αγοράσει καινούργιο λαπτοπ με τους δύο τους να χαμογελάνε και τον παρουσιαστή να προσθέτει: «Πολύ καλύτερη, πολύ καλή επιλογή, πολύ καλή αγορά, μπράβο»

PARA-ΤΗΕΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται νέα υπηρεσία για ηλικιωμένους στην Κύπρο: Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Έρχεται νέα υπηρεσία για ηλικιωμένους στην Κύπρο: Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Στόχος μας είναι οι υπηρεσίες να βρίσκονται, όσο γίνεται, πιο κοντά στον άνθρωπο ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοινώνοντας τη δημιουργία Κινητής Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας, με πιλοτική εφαρμογή στη Λεμεσό.