Στάνο: Ολες οι κινήσεις της Τουρκίας θα ληφθούν υπόψη και θα αντικατοπτρίζονται στην έκθεση Μπορέλ

Στάνο: Ολες οι κινήσεις της Τουρκίας θα ληφθούν υπόψη και θα αντικατοπτρίζονται στην έκθεση Μπορέλ

Όλες οι κινήσεις της Τουρκίας θα ληφθούν υπόψιν και θα αντικατοπτρίζονται στην έκθεση που θα υποβάλει ο Ύπατος Εκπρόσωπος Μπορέλ, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του, Πήτερ Στάνο σχετικά με την παρουσία του ωκεανογραφικού Τσεσμέ στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτημα του ΚΥΠΕ κατά την καθημερινή ενημέρωση των συντακτών, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Πήτερ Στάνο δήλωσε ότι, “όπως ξέρετε βρισκόμαστε επί του παρόντος σε ένα στάδιο όπου ο Ύπατος Εκπρόσωπος ετοιμάζει την έκθεσή του, όπως απαιτείται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου, θα την υποβάλει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον Μάρτιο, και τα θέματα μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας αποτελούν αντικείμενο συζητήσεων μεταξύ των κρατών μελών".

Ο κ. Στάνο σημείωσε ότι "δεν έχουν συζητηθεί σε βάθος χθες (στο ΣΕΥ), αναφέρθηκαν εν συντομία γιατί υπήρχαν πολλά άλλα θέματα στην ημερήσια διάταξη των Υπουργών, αλλά αυτό είναι κάτι που η ΕΕ και τα κράτη μέλη έχουν στο μυαλό τους και παρακολουθούν και, όπως είπα, όλα αυτά θα θα ληφθούν υπόψη και θα αντικατοπτρίζονται στην έκθεση που θα υποβάλει ο Ύπατος Εκπρόσωπος σχετικά με την ‘πορεία προς τα εμπρός’ για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου”.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE