Προκλήσεων συνέχεια από Άγκυρα: Δεν υποχωρούμε στη χερσαία πατρίδα ούτε στη γαλάζια πατρίδα

Προκλήσεων συνέχεια από Άγκυρα: Δεν υποχωρούμε στη χερσαία πατρίδα ούτε στη γαλάζια πατρίδα

Η Άγκυρα συνεχίζει τις καθημερινές και στοχευμένες επιθέσεις της στην Αθήνα, αφήνοντας υπαινιγμούς για τις διερευνητικές επαφές.  

 

“Αν συνεχιστούν οι προκλήσεις και οι προσπάθειες που στοχεύουν τα δικαιώματα της Τουρκίας στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο τότε η διπλωματική διαδικασία 'θα αποσταθεροποιηθεί'” δήλωσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος του Ερντογάν ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπόλη Μανώλη Κωστίδη.

“Η Τουρκία δεν υποχωρεί στη 'χερσαία πατρίδα' ούτε στη 'γαλάζια πατρίδα” ανέφερε δε προκλητικά. 

Ο κ. Τσελίκ κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη και τον Δένδια να χρησιμοποιούν “πιο καθαρή και υγιή γλώσσα” 

Μάλιστα, στόχευσε και τις ελληνοαμερικανικές στρατιωτικές ασκήσεις στην Αλεξανδρούπολη, λέγοντας ότι έφτασαν μέχρι τα 20 χιλιόμετρα κοντά στα τουρκικά σύνορα, και ισχυρίστηκες ότι η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα όφελος. 

 

Από ΣΚΑΙ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.