Μπαίνει δυνατά στο κόλπο για Αλάμπα!

Μπαίνει δυνατά στο κόλπο για Αλάμπα!

 

Μπορεί ο Ντέιβιντ Αλάμπα να θεωρούνταν κλεισμένος από την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε δυνατά στο κόλπο για την απόκτησή του, όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα.

Οι Γάλλοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον 28χρονο αμυντικό για να τον κάνουν δικό τους, ενώ μάλιστα ο Αυστριακός φέρεται να έχει ήδη συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα των Γάλλων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί.

Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αλάμπα δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική του απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά εξακολουθεί να προτιμά την ισπανική La Liga, με τη «Βασίλισσα» να έχει ακόμη τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του.

Πηγή: Sdna.gr

The post Μπαίνει δυνατά στο κόλπο για Αλάμπα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.