ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικη κατάληξη- Νεκρό 6χρονο αγοράκι μετά από φωτιά- Πετροβόλησαν τους πυροσβέστες

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικη κατάληξη- Νεκρό 6χρονο αγοράκι μετά από φωτιά- Πετροβόλησαν τους πυροσβέστες

Πυρκαγιά με τραγική κατάληξη ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης 23/2 στη δομή προσωρινής υποδοχής προσφύγων στο Χαραϊντίνι Θήβας.

Από τη φωτιά που μέχρι και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έχασε τη ζωή του ένα 6χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα ενημέρωση, η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας και όταν οι πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από πρόσφυγες που διαμένουν εκεί.

Στη συνέχεια στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ για να καταστείλουν την ένταση και έτσι ώστε οι πυροσβέστες να δράσουν και να προχωρήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.